ANNETTE AARIS LUND

// Alder : 38 år

Bosiddende i Ans By v/Silkeborg, hvor jeg bor sammen med min mand og vores to børn på henholdsvis 10 og 7 år.

Jeg har tidligere taget uddannelserne som salgsassistent og kontorassistent.

På nuværende tidspunkt er jeg i gang med mit sidste år på uddannelsen som Multimediedesigner fra Erhvervsakademi MidtVest i Herning.


Tiderne ændre sig og i dag, skal vi alle være aktive på de digitale medier og med erfaringer fra en lang årrække inden for detailhandel, kan jeg nu samle det hele og sætte alle brikkerne i puslespillet sammen.

Tiden er til at skabe forretning og skabe en identitet på de digitale medier, som giver værdi for vores målgruppe.

Med lysten til at skabe værdi og skabe nye erfaringer, er der kun en vej og det er frem.

ERHVERSERFARING

Curriculum vitæ

Iværksætter // KageKids​
En drøm og en ide, blev sat i søen, det har været en rejse med små og store udfordinger. Det har givet mig en masse erfaringer med og har helt sikket også gjort mig stærkere.Jeg har selv skulle finde ud af hvordan tingene skulle gøres og fået lov at være med hele vejen rundt.
2016 - nu
Kontorassistent // Rovfluen
Kontormus med opgaver som en blæksprutte. Hos Rovfluen var der rig mulighed for at komme med hele vejen rundt og være med til at brande virksomheden, på de digitale medier, samt på de trykte. Alt bleve lavet selv og fik derfor ansvaret for webshop, de sociale medier, udarbejdelse af markedsføringsmateriale lige fra artikler, annoncer, brochure samt blanketter til inter brug ved salg. Foruden disse var der også B2B og B2C salg, samt styring af logistik i forbindelse med serviceaftaler.
2013 - 2017
Salgsassistent // Sumborg
Salgsassistent med ansvar for egen afdeling Hos Sumborg var der plads til at få luft under vingerne og være med til at skabe et større salg og skabe et større fokus på aktuelle produkter og på butikken. Der blev lagt ansvar for selvstyring og mulighed for at tage over på nogle af ledelsesopgaverne, som markedsføring og Personaleansvar.
2007 - 2010
Salgsassistent // Ilva
Afdelingsansvarlig med fokus på optimering af salg. En tid som gav en anden forståelse for salgsarbejdet og oplevelsen af at skabe konkurrence interne mellem afdelinger og kollegaer, på en måde hvor vi kunne give hinanden et klap på skulderen. En arbejdsplads med højt til loftet og muligheden for at vokse i sit arbejde og i sit ansvar.
2005 - 2007
Salgsassistent // Din aktive isenkrammer
Blev ansat sam salgsassistent men hurtigt viste det sig at blive meget mere end blot et salgsjob. Vi var 2-3 piger i butikken, som fik lov at tage ansvar for butikken, da han ikke selv var ret meget til stede. Det kan man jo altid spørge sig selv om, det var den bedste beslutning, men om ikke andet så tog vi opgaverne til os og fik bygget en forretning op og der blev lagt mange timer.
2005 - 2005
Salgsassistent // Magasin
Fik mulighed for at arbejde for Bison Herre og Dame tøj inde i Magasin, som Salgsassistent, kort efter at være flyttet til Århus. Det lærte mig ikke så meget salgsmæssigt, men det lærte mig at produkttype ikke altid er det afgørende element. Det er fedt at få lov at udfordre sig selv fagligt og vil i dag kunne sige at jeg af alle dage hellere vil arbejde med herretøj end dame tøj.
2004 - 2004
Salgsassistent // Selta Møbler
Hos Selta Møbler Viborg fik jeg muligheden for at tage min uddannelse som salgsassistent. Der blev givet plads til ansvar og egne beslutninger. Tiden hos Selta Møbler klædte mig på til at have en god forståelse for salg, indkøb og for daglig ledelse af afdelingen for brugskunst og belysning Nogle vil nok mene at det var her at hjernevaskningen begyndte, i forhold til opsætning af de forskellige elementer og mulighed for at nørde i detaljer. Måske er der slet ikke så langt fra udstilling af produkter i butikken til opsætning og design på de digitale medier.
2001 - 2004
Tidligere
Næste

UDDANNELSE

2018 - Nu

Multimediedesign

Erhvervakademi MidtVest – Herning

2018 - 2018

Digital Markedsføring

6 ugers kursus

Bigum & Co – Skanderborg

2013 - 2015

Kontorassistent

Uddannelse med speciale i administration

Silkeborg business collage // Rovfluen

2001 - 2003

Salgsassistent

Uddannelse med speciale i Isenkram

Handelsfagskolen – Odder // Selta Møbler – Viborg

1998 - 2001

HHX - International linie

Viborg Handelsskole